Västerås BK30

Välkommen!
till klubben mitt i stan. Här bedriver vi en härlig fotbollsverksamhet med våra duktiga ungdomslag. Har även en fin seniorverksamhet där vårat Damlag spelar i Div 1 och vårat Herrlag spelar i div 4.

Vill du bli medlem eller stödmedlem hos oss? Klicka här
Dam
Svenska Cupen Omgång 1
2019-04-16 15:08, Dam
Nu på torsdag 18/4 är det dags för årets första tävlingsmatch hemma på Ringvallen då Täby FK kommer på besök. Avspark 19:00
Dam
Hälsning från Lani Smith
2019-04-11 09:54, Dam

En hälsning från tidigare BK30 spelaren Lani Smith

NU STARTAR VI RESAN TILLBAKA TILL ELITEN!
2019-04-08 19:32

Tillsammans vill vi bygga något riktigt bra och hållbart för våra elitsatsande fotbollstjejer i damsektionen (Damlaget, F19 och F17).

Är du nyfiken på vad damsektionen har för planer  på att utveckla klubben?  Har du egna förslag på hur vi skulle kunna  utveckla tjej och damfotbollen och organisationen runt den? Vill du vara med på denna resa?

Vi hälsar alla intresserade varmt välkomna till ett informations och diskussionsmöte nu på torsdag den 11/4 kl. 18:00-20:00 i Röda rummet i Bellevuehallen!

Agenda:
- Presentation av Svartvita vägen gällande både den fotbollsmässiga målsättningen för våra lag i damsektionen (damlaget, F17 och F19) men också presentation om vårt påbörjade värdegrundsarbete.
- Presentation av nuvarande organisation i damsektionen och förslag på hur vi vill utveckla den med olika arbetsgrupper.
- Gruppdiskussioner. Vad tycker ni?  Vad har ni för tankar och förslag på hur vi ytterligare kan utvecklas? Hur kan vi hjälpas åt för att göra målet möjligt? Hur och vad vill du bidra med?
- Presentation gruppvis
- Sammanfattning

Mål med mötet:
- Vi vill att så många som möjligt skall ha samma bild vad klubben står för och vad damsektionens lag har för mål och värdegrund.  Vi vill på så sätt bidra till en ökad klubbkänsla även för alla bredvid planen!
- Tillsammans startar vi nu en resa för att åter nå elitfotbollen och för att nå dit behöver vi hjälpas åt!  Vår tanke är att alla kan bidra med något!  Allt från att hjälpa till runt matcher, koka kaffe, hälsa domarna välkomna, vara speaker, inreda ett kommande rehab rum, hjälpa till att fixa en fysioterapeut,  ordna med sponsorer, sponsra, vara mer sportsligt ansvarig och mycket mera.  Tillsammans kan vi göra skillnad för våra fotbollstjejer!

Välkomna!

Damstyrelsen

LEDARTRÄFF
2019-04-03 19:15
Niclas Salgstedt presenterar den Svartvita vägen som ligger till grund för klubbens riktlinjer och värdegrundsarbete.

I fredags hade BK30 en ledarträff, vilket ska bli betydligt mer frekvent i fortsättning. Tanken är att vi ska informera och diskutera frågor som rör klubben.  Det är viktigt att vi samlar in synpunkter från de som sköter verksamheten sportsligt.

I en så här stor organisation krävs samarbeten mellan lag och person och dessa möten ska underlätta samarbete. Att vi lär känna varandra lite bättre underlättar arbetsklimatet.

Fredagens möte hade en mycket bra uppslutning och det vara otroligt kul att se med vilket engagemang vi diskuterade frågor som berör kansli, arena, utbildningsfrågor och upplevelsen av ledarskapet in klubben.Många synpunkter och goda idéer presenterades och ska bli underlag för hur vi jobbar under året.

Niclas Slagstedt presenterade klubbens riktlinjer och värderingsarbetet som har pågått på damsidan.  Ett arbete som på sikt ska finnas i hela föreningen.  Presentationen bygger på det dokument (Svartvita vägen) som togs fram i samband med certifiering för laget som spelade i Svenska spels F19 serie.

Vi kommer att ha ytterligare träffar och diskutera Svartvita vägen med ledarna under 2019.

Efter mat och avrundning körde vi igång bowlingtävlingen ”BK30 Championships”.  En tävling där en mängd stilar och resultat blandades, med mycket skratt! Efter många om och men så stod Hasse från F06 som slutssegrare

Som helhet, en mycket lyckad kväll som gav oss energi för säsongen 2019!

Tack alla, och på återseende!

Ingemar Haglund , ordförande Västerås BK30

F17, 19/04 11:58